introductie zettler relais

De naam ZETTLER staat sinds 1888 voor gecertificeerde kwaliteit. De producten zijn het resultaat van de strikte internationale standaardisatie en onze langdurige ervaring in de ontwikkeling en productie van relais. Het maakt niet uit welke applicatie, ZETTLER relais zijn de geavanceerde oplossing.

Ons gamma van producten voldoet volledig aan uw verwachtingen in termen van verscheidenheid en technologie. Het brede assortiment omvat print vermogens en miniatuur relais, evenals signaal relais voor telecommunicatie en high-power relais voor hoge schakelstromen. Het relaisprogramma wordt gecompleteerd door automotive relais en verder door accessoires voor printrelais.

Naast gevestigde componenten treft u een reeks van technische innovaties aan zoals print power relais voor smd montage en uiterst kleine relais.

ZETTLER electronics is onderdeel van de wereldwijd actieve groep ZETTLER Components. Naast relais produceert de groep o.a. transformatoren en LCD-schermen.

Wij verkopen niet alleen de componenten, wij bieden u ook onze kennis aan voor wat betreft service en technologie. Onze technici zullen u altijd helpen de beste keuze voor uw toepassing te vinden. De ZETTLER engineering afdelingen werken wereldwijd samen om aan internationale normen te voldoen.

Een grote magazijnvoorraad zorgt voor een snelle levering; naar wens op een door u bepaalde dag.

Power Relais

… voor algemene doeleinden. De meeste van de typische toe-passingen in de industrie, verwarming, ventilatie, air- conditioning, verlichting, (gebouw)beheersystemen kunnen worden opgelost met behulp van deze relais. Aan de speciale normen voor apparaten (wit goed) wordt door veel van deze relais voldaan. Zij garanderen een hoge mate van veiligheid (hoge isolatie waarde) tussen de controle-eenheid en belasting. Beschikbaar met zowel ac als dc spoelen.

AZ696power relais

 DC Relais

… voor het schakelen van medium dc-lasten

AZDC105dc relais

Solar/EVSE Relais

… zijn ontwikkeld voor photovoltaïsche (pv) industrie om te worden gebruikt voor applicaties zoals solar-inverters.

AZSR235-250solar/evse relais

 

EV-Charging Relais

………voor gebruik in solar omvormers, oplaadinrichtingen voor elektrische voertuigen of soortgelijke toepassingen waarbij hoge lasten moeten worden geschakeld

AZEV 116ev-charging relais

Miniatuur Relais

… de combinatie van kleine afmetingen en een gemiddelde last.

AZ770miniatuur relais

High Power Relais

… voor het schakelen van hoge belastingen. Veelal gebruikt in verwarming en verlichting systemen en magnetrons.

AZ2150
high power relais

Signaal Relais

… voor het schakelen van kleine signalen in communicatie en of beheer en test / meet systemen. Deze relais werken zeer nauwkeurig.

AZ850
signaal relais

Automotive Relais

… voor automotive applicaties. Deze relais kunnen worden gebruikt voor een groot aantal (motor) applicaties in voertuigen zoals centrale deurvergrendeling, zonnedak en raambediening stoel-geheugen en verstelling,spiegel beweging en verlichting en knipperlichten.

AZ9731
automotive relais